IT Rimaco

Cybersecurity en informatiebeveiliging is een pakket aan maatregelen. Een informatiesysteem beveilig je met verschillende maatregelen aangepast aan je eigen onderneming. Zo kan je maatregelen treffen met hardware, denk aan een gateway of met software zoals een virusscanner. De maatregelen van IT Rimaco geeft u handvatten om zelf op alle onderdelen van het informatiesysteem passende maatregelen te treffen. Maatregelen voor Hardware, Software, Gegevens, Gebruikers en Procedures. Naast de vijf onderdelen van het informatiesysteem besteed IT Rimaco extra aandacht aan Cybersecurity. Maatregelen die u zelf kunt uitvoeren om u en uw bedrijf te beveiligen tegen cybercrime.

IT Rimaco
Risico - Maatregel - Combinatie is een zelfhulpmethode die u zelf naar eigen inzicht kunt toepassen in uw onderneming. Zo zijn er beveiligingsmaatregelen voor hardware, software, gegevens, gebruikers en procedures. Ook is er speciale aandacht voor maatregelen voor cybersecurity. IT Rimaco is samengesteld volgens de Norm Systeemcontrol IT2022 en is complementaire aan ISO 27001.

Betrouwbaarheid met 7 Zekerheden:

1) Geen kosten, wel opbrengsten
Ruil een maatregel in voor kosteloos drie naar keuze (zie toelichting)

2) MKB praktijk gericht
Maatregelen toepasbaar in het MKB

3) Basis voor beschermingsverklaring
Voor grote ISO 27001 gecertificeerde opdrachten

4) De Norm Systeemcontrol IT2022
Norm Systeemcontrol IT2022 is de basis van alle maatregelen en sluit aan op ISO 27001

5) Juridische aandacht voor de aspecten van de maatregelen
Maatregelen kunnen worden getoetst en gecontroleerd door een IT Jurist.

6) Gemotiveerd ontevreden, geld terug.
IT Buro Nederland B.V. staat voor Kwaliteit en kwantiteit.

7) Levert direct een verbeterplan op.
Met de maatregelen verkrijg je direct een verbeterplan.

Toelichting: Informatie bescherm je met maatregelen en methodes voor risicovolle situaties. IT RIMACO is een zelfhulp methode om beveiligingssystemen te ondersteunen dat risicovolle situaties benoemt en een passende maatregel voor aan biedt. Wanneer een maatregel niet zelf toegepast kan worden, kan IT Buro Nederland B.V. assistentie verlenen met IT specialisten.

IT Rimaco - 1 voor 3
Heeft u zelf maatregelen getroffen die nog niet in de lijst met maatregelen staat? Als u een maatregel instuurt ontvangt u van IT Buro drie maatregelen naar keuze gratis. Alle ingestuurde maatregelen zullen worden gecontroleerd en getoetst. Kennisdelen zonder investering, en u helpt tevens andere MKB ondernemers om de juiste maatregelen te treffen binnen hun organisatie. Samen naar een Veelzijdig Veilig MKB!

Hoe werkt IT RIMACO

Risico, maatregel, combinatie werkt zeer eenvoudig. Losse maatregelen zijn tegen een administratieve vergoeding te bestellen via onderstaand formulier. Voor slechts 49 euro ex BTW ontvangt u de maatregel met informatie om de maatregel toe te passen in uw organisatie. Heeft u zelf al maatregelen getroffen die effectief zijn? Dan kunt u deze delen met IT Buro Nederland B.V. Voor iedere toegevoegde maatregel ontvangt u gratis drie maatregelen naar keuze. Alle maatregelen zullen eerst gecontroleerd en getoetst worden. Als de maatregel van toegevoegde waarde is, en nog niet in de beschikbare opties vermeld staat, ontvangt u drie maatregelen naar keuze. Houdt rekening mee dat controleren en toetsten enige tijd met zich mee brengt. 1 voor 3, de laagdrempelige manier van kennisdelen en het helpen van collega MKB ondernemers met hun informatiebeveiliging en cybersecurity.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met IT Buro Nederland B.V. op telefoonnummer: 085-0508085 of stuur een email naar info@itburo.nl

IT Rimaco

Vraag geheel vrijblijvend naar meer informatie over IT Rimaco. Risico, maatregel, combinatie. Het helpen van collega MKB ondernemers met hun informatiebeveiliging en cybersecurity met effectieve maatregelen.

  • Maatregelen voor Hardware
  • Maatregelen voor Software
  • Maatregelen voor Gegevens
  • Maatregelen voor Gebruikers
  • Maatregelen voor Procedures
  • Maatregelen voor Cybersecurity
  • Maatregelen voor Beveiliging

1 voor 3
Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Lever 1 maatregel in en ontvang er gratis drie naar keuze voor terug! Losse maatregelen zijn tegen een administratieve vergoeding te bestellen.

  IT Rimaco formulier