Maatwerk in beveiliging, beoordeling & preventie

Ieder bedrijf is uniek. Ieder informatiesystemen is uniek. Of u nu een bedrijf in de maak industrie heeft of een kantoor, maatwerk van IT Buro Nederland B.V. zorgt ervoor dat u weer in control bent over uw eigen informatiesysteem. In overleg met uw wensen en op basis van uw situatie stellen wij samen in overleg met het bestuur van het informatiesysteem en/of de industriële productiesystemen een pasend preventiepakket samen volgens de Norm Systeemcontrol IT2022 MKB die complementaire is aan de Norm ISO/IEC 27001.

IT Rimaco
Een informatiesysteem beveilig je met verschillende maatregelen. Zo kan je maatregelen treffen met hardware, denk aan een gateway of met software zoals een virusscanner. De maatregelen van IT Rimaco geeft u handvatten om op alle onderdelen van het informatiesysteem passende maatregelen te treffen.

IT Quickscan
Met de IT Quickscan geven wij u handvaten om het hele informatiesysteem in beeld te brengen. De IT Quickscan geeft een goed beeld van uw eigen informatiesysteem en waar de aandachtspunten liggen. Dit kunt uzelf uitvoeren zonder tussenkomst van een IT Specialist.

IT Logboek
Heeft u behoefte aan een uitgebreide controle en inventarisatie? Dan biedt het IT Logboek u alle voordelen met sepciale aandacht voor Cybersecurity. Met het IT Logboek gaat een IT Specialist of systeembeheerder samen met u, het complete informatiesysteem na. Alle onderdelen van het complete informatiesysteem zullen uitgebreid behandeld worden met behulp van het IT-Logboek.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor maatwerk kunt u contact opnemen met IT Buro Nederland B.V. op telefoonnummer: 085-0508085 of stuur een email naar info@itburo.nl